Ήρθαμε για να κάνουμε την αγορά του αυτοκινήτου εύκολη και διασκεδαστική! Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το επόμενο σας αυτοκίνητο αφού πρώτα σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το παλιό σας.

Η ομάδα του carfinder αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς , πωλητές , enterpreneurs αφοσιωμένους στο να βελτιώσουν την αγορά και την πώληση του αυτοκινήτου σας . Enjoy !

Η ομάδα

Γιάννης, Founder & Chief Executive Officer

Ο Γιάννης ξεκίνησε να σκέφτεται την ιδέα για το carfinder όταν έπαψε να είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο εύρεσης αυτοκινήτων.

"Ο χρόνος που έχω ξοδέψει για την αναζήτηση αυτοκινήτων ξεπερνάει το χρόνο που έχω ξοδέψει για οποιοδήποτε χόμπυ μου . Η αποστολή μου είναι να προσφέρω στο χρήστη την καλύτερη εμπειρία κατά την αναζήτηση ενός αυτοκινήτου κάνοντας οτιδήποτε χρειαστεί , από το να μάθω να γράφω κώδικα σε μια νέα γλώσσα , να γράφω posts στο blog , να μιλάω με τους χρήστες και να βελτιώνω το SEO στο site."

Βασίλης, Marketing and communications Manager

Μεγάλος Fan της τεχνολογίας και του Marketing, Ο Βασίλης οργανώνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό να φέρει στο Carfinder κάθε αυτοκίνητο προς πώληση εκεί έξω.

Special Thanks

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας βοήθατε για να κάνουμε το carfinder καλύτερο με τα πολύτιμα σχόλια σας και τον πολύτιμο χρόνο που ξοδεύετε στο site εντοπίζοντας κάθε bug που υπάρχει και στέλνοντας μας feedback για την βελτίωση του site . Χωρίς εσάς το carfinder δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

  • Carfinder.gr στο Facebook
  • Carfinder.gr στο Twitter
  • Carfinder.gr στο Youtube
  • 6591 Αγγελίες
  • 64 Έμποροι
  • 3147 Ιδιώτες